Підтримай своїх земляків у Всеукраїнському конкурсі!

Щоб Олексіївській громаді потрапити до фіналу Всеукраїнського конкурсу «Наша громада» ПОТРІБНА НАША ПІДТРИМКА В ІНТЕРНЕТ-ГОЛОСУВАННІ

10 травня розпочалося голосування та відбір 26 фіналістів конкурсу “Наша громада”. Голосування виборців триватиме з 00:01 год. 10 травня до 23:59 год. 31 травня. У конкурсі беруть участь наші земляки – Олексіївська сільська територіальна громада, яка має реальні шанси потрапити до фіналу.

Як повідомила телеканалу «Надія» перша заступниця Олексіївського сільського голови Тетяна Руденко, мета конкурсу «Наша громада» - підтримати активні та дієві громади, розповісти на національному рівні про місцеві досягнення і зміни у селах та малих містах, показати успішні ініціативи та фінансово підтримати обрану громаду у реалізації проєкту.

Олексіївська громада успішно подолала початковий етап конкурсу, на якому представила свої ідеї експертному журі та інтернет-аудиторії. За результатами першого етапу усього заявок подали 289 громад України, з них 6 не пройшли відбір. Отже, допущено 283 громади (в тому числі Олексіївська сільська територіальна громада Харківської області), які проходять до етапу голосування.

Саме зараз розпочався 2-й етап конкурсу – інтернет-голосування.

У фінал конкурсу пройдуть 13 громад, проєкти яких отримають найбільшу підтримку за результатами інтернет-голосування, та 13 територіальних громад, які матимуть найвищі бали за результатами голосування експертного журі.

Відповідно до Правил конкурсу, виборцем може бути людина, якій виповнилося 14 років і яка має посвідку на проживання на території України. Голосувати можна з будь-якого куточку країни, окрім тимчасово окупованих територій у Донецькій та Луганській областях, Автономній Республіці Крим та місті Севастополі.

Жителі громади можуть голосувати не лише за проєкт своєї громади, а підтримувати й інші проєкти. Для цього необхідно зареєструватись на сайті otg.fakty.com.ua через електронну пошту або сторінку у Facebook.

Голосування захищене від накруток ботами, а голоси оновлюються при кожному відкритті сторінки громади, але не частіше, ніж один раз на 1 хвилину.
 У конкурсі беруть участь територіальні громади з різною кількістю жителів, а отже, мають різний потенціал залучення виборців до голосування з-поміж своїх мешканців. Щоб забезпечити рівність, для кожної громади розраховується рівень підтримки, який визначається за такою формулою:
Рівень підтримки учасника = (Кількість голосів виборців за проєкт громади / Кількість жителів громади-учасника) Х 100%.

Кожен виборець може проголосувати п’ять разів за різні проєкти.

ТОЖ ДАВАЙТЕ НЕ ЗАЛИШИМОСЬ БАЙДУЖИМИ ТА ПІДТРИМАЄМО В ІНТЕРНЕТ-ГОЛОСУВАННІ ОЛЕКСІЇВСЬКУ ГРОМАДУ!!!

Отже, як саме підтримати своїх земляків із Олексіївської громади в інтернет-голосуванні? Все дуже просто!

Щоб проголосувати Вам потрібно:

1. Зареєструватися на сайті otg.fakty.com.ua

2. Зайти на сторінку громади, за яку хочете проголосувати

3. Натиснути кнопку "Проголосувати"

До речі, Ви можете віддати свій голос не лише за Олексіївську громаду, а й за 5 різних громад!

!!! Голосування триває до 23:59 год. 31 травня 2021 року !!!


Виборці оберуть 13 громад-фіналістів! Ще 13 фіналістів - визначить журі.

Деталі: https://bit.ly/3vXEkYy

Наша довідка: 

Програма USAID DOBRE спрямована допомогти територіальним громадам відповідати на виклики та користуватися можливостями децентралізації. Громади, які візьмуть участь у конкурсі, не лише матимуть шанс виграти грошовий приз - а й продемонструють свої ідеї та ініціативи для всієї України, які інші громади можуть застосувати на користь своїх мешканців.
Перед фінальним голосуванням експертного журі, яке пройде у вересні, телеканали ICTV та СТБ в ефірі «Фактів» та «Вікон» покажуть своїм глядачам проєкти 26 фіналістів. У сюжетах учасники зможуть більш наочно розказати про свою громаду та проект, а також чому саме їх ідея має перемогти та отримати кошти. Громада-переможниця отримає не лише соціальний капітал та медійність, але і грошовий приз у розмірі 500 тис.грн на реалізацію проєкту.
30 вересня під час онлайн-трансляції церемонії нагородження члени журі оголосять переможця конкурсу

 

Для того, чтобы оставить комментарий вам необходимо Войти или Зарегистрироваться

0 комментариев