В Первомайському оголошено флешмоб до Дня вишиванки

В місті Первомайський оголошено флешмоб #деньвишиванкиПервомайський2020. Про це інформує сайт Первомайської міськради.

Карантин та заборона масових заходів вносять свої корективи до проведення цьогорічних традиційних свят в нашому місті. Тим не менш, міська влада та активісти провонують нові та дистанційні форми святкування. Так, в 2020-му в Первомайському до Дня вишиванки планують організувати флешмоб. На думку організаторів, він стане чудовим стимулом для всіх бажаючих засвітити свої красиві сорочки-вишиванки та вишиті сукні. Первомайцям пропонується 21 травня 2020 року відсвяткувати його в оригінальний спосіб:

1. Прийдіть на роботу або інше місце перебування у вишиванці (буде це вишита сорочка, медична маска, чи інший актуальний елемент одягу – на Ваш власний розсуд та смак); 
2. Візьміть участь у онлайн-флешмобі, що починається з 18 травня 2020 року на фейсбук-сторінці Первомайської міської ради.
Умови флешмобу: виставте своє фото з елементами вишиванки під цим постом, або на своїй фейсбук-сторінці з хештегом:#деньвишиванкиПервомайський2020.

Первомайська міськрада, міський відділ культури, телеканал "Надія" та активісти закликають всіх мешканців міста і району долучитись до флешмобу, присвяченому чудовому Святу вишиванки! Давайте разом зробимо цей день справжнім святом та наповнимо його українським колоритом! Чекаємо на ваші фото!

А зараз давайте ще раз подивимось та пригадаємо, як дружньо, весело і яскраво Первомайщина відзначала Свято вишиванки в минулі роки! Для перегляду репортажів телеканалу "Надія" - натисніть посилання:

- День вишиванки-2019 в м. Первомайський

- День вишиванки-2019 в Первомайському районі

- День вишиванки-2018

- День вишиванки-2017

- День вишиванки-2016

- День вишиванки-2015

 

Для того, чтобы оставить комментарий вам необходимо Войти или Зарегистрироваться

0 комментариев