Золото первомайського боксера Максима Зименка на «DRACULA OPEN»

Вихованець Первомайського боксерського клубу «Карат 777», чемпіон України з боксу, майстер спорту Максим ЗИМЕНКО (тренер – Денис Густодим) здобув золоту медаль престижного міжнародного турніру «DRACULA OPEN».
Міжнародний боксерський турнір за участю кращих юних боксерів із 27 країн світу проходив з 22 по 27 лютого 2023 р. в місті Арад (Румунія).
У своєму стартовому поєдинку на турнірі «DRACULA OPEN» Максим Зименко, який виступає у ваговій категорії 48 кілограмів, переміг іспанського боксера. Далі у ринзі наш земляк здолав боксера із Азербайджану. У фіналі суперником Максима був дуже сильний і талановитий боксер з Вірменії. Перемогу у 3-раундовому протистоянні здобув наш земляк Максим Зименко.
Міжнародний турнір «DRACULA OPEN» в Румунії став для Максима Зименка та його тренера Дениса Густодима вдалою генеральною репетицією перед Чемпіонатом Європи серед юнаків, який весною цього року відбудеться у Вірменії.
Тренер боксерського клубу "Карат 777" Денис Густодим зазначив, що в підсумку збірна України посіла на турнірі в Румунії 1 загальнокомандне місце та особисто подякував багаторічному партнеру клубу, голові інвестиційного фонду Олександру Бойко за допомогу та підтримку в участі на турнірі «DRACULA OPEN» його вихованця - чемпіона України з боксу серед юніорів Максима Зименка.
ТРК «Надія», телеглядачі, учасники наших соцмереж та всі мешканці Первомайщини щиро вітають чемпіона України серед юніорів з боксу, майстра спорту Максима ЗИМЕНКА та його тренера Дениса ГУСТОДИМА із золотою нагородою престижного міжнародного боксерського турніру та бажають успіху на Чемпіонаті Європи!!!

ТАК ТРИМАТИ! ВСЕ БУДЕ УКРАЇНА!

Для того, чтобы оставить комментарий вам необходимо Войти или Зарегистрироваться

0 комментариев